L’aprovació definitiva del nou PGOU de Maó pel Consell Insular desbloquejarà més de set milions d’inversió (CIME)

| sábado, marzo 17th, 2012 | No Comments »

L’aprovació definitiva aquest dilluns en el ple insular del Consell de Menorca del nou PGOU de Maó suposarà desbloquejar projectes pendents per valor de més de set milions d’euros en concepte d’inversió que ajudarà a estimular l’economia. Així ho han explicat avui el president de l’Administració insular, Santiago Tadeo, i la batlessa d’aqueta població, Águeda Reynés.

El president Tadeo ha posat aquest cas com a exemple de col·laboració entre el Consell Insular i la resta d’ajuntaments per prendre les mesures necessàries per reactivar l’economia. “Com ja hem dit moltes vegades existeix una altra forma de gestionar, basada en l’austeritat, la seguretat jurídica i l’agilitat administrativa amb l’objectiu d’afavorir l’empresaritat que és qui genera llocs de feina com a millor política social”.

Santiago Tadeo també ha valorat la bona feina feta pels tècnics per poder dur a ple aquest dilluns l’aprovació definitva d’aquest document, malgrat els obstacles que ha presentat.

Per la seva part, la batlessa de Maó ha explicat que s’han subsanat deficiències tècniques i que a finals d’any està previst fer modificacions puntuals d’aquest document, la tramitació del qual va començar fa més de vuit anys.

Maó, 28 de gener de 2012

Consell Insular de Menorca.

Leave a Reply